Hvordan å reparere lommekniver

12/12/2011 by admin

Hvordan å reparere lommekniver

Lommekniver kan brukes for en rekke aktiviteter inkludert prosjekter, matlaging, førstehjelpssituasjoner og treskjæring. Som et resultat, krever de vanligvis reparasjon og vedlikehold. En lommekniv som er lagret og reparert riktig funksjoner og håndterer trygt. Bladet er en av de viktigste aspektene av lomme kniv. Holder den ren og skarp kan kutte oppgavene utføres raskt og nøyaktig. Alle delene av lomme kniv kan gjenopprettes eller erstattet etter behov.

Instruksjoner

• Åpne lomme kniv til å inspisere kvaliteten og tilstanden til bladet og håndtere. Hvis det er rust på bladet, kan den rengjøres å bruke stålull. EBlade nettbutikk forklarer at minimal rust kan fjernes mens betydelige mengder rust krever videre behandling.

• Senk hele kniven i en liten plastboks som inneholder pistol eller smøreolje å fjerne rust. Hvor lenge kniven må suge avhenger av den enkelte statusen. Soaking i olje kan også hjelpe gjenopprette og åpne en eldre kniv med et blad som er rustne stengt.

• Bruk oppskarping steiner for å skjerpe kniv tilstrekkelig. Den Cutler Cove nettsted forklarer at en skarp kniv er tryggere å bruke fordi det er mindre sannsynlig å gli eller sette seg fast under bruk. Når kniven er skjerpet, rengjør bladet samt folding leddene med en myk tannbørste til fjern rusk.

• Erstatte lomme kniv eller håndtak hvis nødvendig. En lommekniv kan demonteres ved hjelp av en syl og liten hammer fjerne nagler i håndtaket.

• Bygge lommekniven ved å plassere bladet i håndtaket akselen. Påfør et tynt lag med epoxy limet på innsiden av lomme kniv håndtak. Trykk begge sider av håndtaket sammen, epoxy limet gjelder tips av nye naglene og deretter hammer nagler på plass.


Relaterte artikler