Hvordan å identifisere indiske steinredskaper

09/12/2010 by admin

Hvordan å identifisere indiske steinredskaper

Steiner ga indere en firmaet og sterk materiale som kan gjøres til verktøy. Du kan vanligvis fortelle steinredskaper fra vanlige steiner fordi verktøyene er skåret og forvandlet å gjøres mer effektiv og nyttig for jakt, skjæring, bygge og matlaging formål. Innfødte stammene brukes mange forskjellige typer verktøy laget av stein, hver med bestemte egenskaper som indikerer deres unike formål.

Instruksjoner

• Undersøke hele rock for noen indikasjon på at det har vært skåret eller kuttet på noen måte. Hvis det synes å ha blitt dannet, vil dette fortelle deg at det var sannsynlig eller delvis laget i en indisk stein verktøyet på et tidspunkt. Stein verktøy ble ofte laget med små til mellomstore steiner som kan bli holdt i hånden eller sikret på slutten av en pinne. Større ble brukt for bygningen og sikre strukturer ikke for verktøy.

• Se spesielt på endene av en utskåret stein. Uferdige steinredskaper, kjent som Forformer, ble brukt av indianere som tomme sett gjøre verktøy fra. De har vært skåret inn en egg-formet stykke, men de har ikke en utpreget-skarp peke for å indikere bruk som kniv eller pil.

• Identifisere en indisk stein kniv verktøy ved sin avrundede kanter som møtes i en skarp spissen. Mens indiske stein kniv verktøy har pekte tips, er de ikke pekte på en ekstremt trekantet vinkel. Du kan kjenne igjen en indisk stein kniv eller pilen verktøy av sin skarpe, trekantet form som kommer møte på en veldig spiss tupp.

• Se å se om en stor runde stein har blitt skåret til en skarp vinkel på bare én kant. Dette er en indikasjon at det er et verktøy som kalles et helikopter brukes til å lage en skarp og tung cutting edge.

• Identifisere indiske steinredskaper som ble brukt til å bore hull i skinn, tre, shell og andre naturlige materialer. Disse verktøyene, kjent som øvelser og Syler, kan identifiseres ved utseendet smale bore-hode.

• Se på kantene av stein verktøyet å se hvis det har tenner kanter. Disse steinene kan nesten alltid bli identifisert som verktøy kalt sager. Sager ble brukt til å skrape kantene av Potter og utskjæringer.


Relaterte artikler