Hvordan lage en Crazy Horse Statue av papir

10/21/2013 by admin

Hvordan lage en Crazy Horse Statue av papir

Chief Crazy Horse monumentet er utstilt i Sør-Dakota på Crazy Horse minnesmerke. Skulptøren Korczak Ziolkowski basert seg Chief Crazy Horse skåret fra et fjell i 1948 som en hyllest til den store nordamerikanske indisk kultur. Visjonen er den viktigste stasjonen for Chief Crazy Horse Nonprofit humanitære organisasjonen opprettet for å fullføre skulptur og Ziolkowski Baserts drøm. Ved å følge disse trinnene, kan du lage en kopi av Chief Crazy Horse Monument.

Instruksjoner

• Finner flere visninger av Crazy Horse monument på Internett. Skrive ut bilder av monumentet. Mange synspunkter vil hjelpe i å skape terrenget i fjellet.

• Lag en kopi 1/400 skalamodell av Chief Crazy Horse mountain carving. Bruk følgende dimensjoner til å opprette replikaen: skulptur er 18 inches; høyden er 17 1/2 inches; ansiktet er 2 3/4 tommer høy. utrakt arm er 7 4/5 inches lang; under armen er åpningen 3 inches; hånden er 24/25 inches lang; utstrakt finger er 1 4/5 tommer lenge; hestens hode er 6 24/25 inches høy. hest manke er 1 43/50-inches lang; øynene er 3/64-inches bred og 1/3-tommers høy. ørene er 6/25 inches høy. neseborene er 8/25-tommers diameter.

• Bruk hønsenetting opprette formen på fjellet. Bøye og skjær kylling wire å danne et fjell 18 inches lang og 17 1/2 inches bredt. Leder av skulpturen begynner midt i fjellet. Dypp kyllingen ledning ned 3 tommer så foran fjellet er 15 tommer høy.

• Sett inn floral wire i fjellet bygging å holde hønsenetting på plass. Presse og bøy hønsenetting for å danne et rock-terreng. Se på det utskrevne bildet og bøy terrenget. Ikke bøy Crazy Horse funksjoner i hønsenetting. Kylling wire er lett bøyd og kan gjøres for hånd eller med bruk av en liten nål nebbtangen. Dette blir wire grunnlaget.

• Stifte wire konstruksjonen til en 18 x 24-tommers stykke masonite. Center wire grunnlaget i masonite.

• Sett enden av en 12-tommers halm til en annen å koble dem sammen. Se på Crazy Horse trykt bilde og wire skulptur base. Sette inn lange halm gjennom én side av wire skulptur og den andre til åpningen under Crazy Horse's arm. Ikke klipp av endene av halm.

• Hell to kopper kaldt vann i en glassbolle. Tilsett 2 spiseskjeer med hvit lim og bland godt.

• Tåre strimler av avisen i 1-av-12-tommers strimler. Dukkert strimler i vann og lim blandingen. Plass ett lag strimler over overflaten av hønsenetting grunnlaget. Ikke dekk endene av strå. Sted papir strimler på overflaten rundt strå til å holde dem på plass. Avsatt til tørk. Hell ut eventuelle gjenværende blandingen.

• Rive to dobbel bredde ark av avisen i 1-tommers firkanter. Fyll en blender halvfull med 1 tomme rutene. Ikke Pakk rutene i blender. Legg nok vann til blender slik 1 tommers vann vises over avisen. Tilsett 2 spiseskjeer med vann. Bland avis, vann og lim til en masse tilstand. Hell blandingen i glassbolle. Gjenta denne prosessen hver gang papirmasse er nødvendig.

• Scoop opp en håndfull papirmasse, om en spiseskje. Klem ut overflødig vann på kanten av bollen. Plass massen på skulpturen. Spredt massen til den er 1/4-tommers tykke. Pat papirmasse på plass. Gjenta prosessen over hele skulpturen. Pass på at masse mot strå. Gjør mer papirmasse etter behov. La tørke i to til tre timer før du fortsetter.

• Opprette arm, ansikt, hånd og viste fingeren med papirmasse. Legg en spiseskje av papirmasse på skulpturen der fjellet dips. Forme massen til en ellipse, og skyv den på plass. Bruk mer papirmasse hvis nødvendig. Legge til masse rundt kantene å holde sin form. Bruk fingrene, viskelær slutten av en blyant, baksiden enden av en kunstners pensel eller andre små objekter til ansikts-funksjoner.

• Opprette armen med klumper av papirmasse plassert på wire skulptur. Presse og form massen i riktig form. Gjenta prosessen med hånden og finger. Plasser ekstra masse rundt kantene på hvert område å fjerne hull. Stykket vil se som en kontinuerlig fjell.

• Avskåret ender stikker strå. Forsiktig plassere et meget tynt lag av papirmasse på innsiden kanten av hver halm. Dette dekker plast og gjøre det enklere å male.

• Sted papirmasse over masonite styret. Bygge opp kantene rundt wire skulptur så det ser ut som en kontinuerlig landskap. Avsette tørke for 24 timer før maling.

• Bruk akrylmaling og male fjellet i ønsket farge. Maling. Spray et lag med akryl sealer på skulpturen å beskytte lakken.


Relaterte artikler