Vines for drivhuset

05/07/2012 by admin

Vines for drivhuset

Vindyrking i drivhus er en flott måte å få vinstokker begynte å bli transplantert utenfor, eller har en frodig fruktbærende vinranke uten pest problemene vanligvis holdt ved dyrkere av utendørs vinstokker. Velger å vokse en vinranke i drivhus midler å velge en art som gjør godt i drivhus forhold til høy luftfuktighet og filtrert lys.

Vinranker

En av de mer populære vinrankene til dyrkes i drivhus er jungeltelegrafen. Vinranker har blitt dyrket i tusenvis av år for deres frodig grønt løv og, viktigst, deres søt-smake frukten. Vinranker vokser i et drivhus når de er plantet utendørs og opplært til å vokse gjennom et hull i drivhuset i tidlig alder. Økt fuktighet og begrenset pest forstyrrelser kan gjøre for en utmerket harvest år etter år.

Agurk

Agurk plantene er et populært valg for drivhuset dyrking. De er raskt voksende planter som gir frukt gjennom den siste delen av året. Høy luftfuktighet og eliminering av predasjon ved gnagere i drivhus vil vesentlig øke innhøsting. Agurker trives i varme temperaturer, så holde dem fuktig og la dem nyte varmen av drivhuset.

Morning Glory

Morning glory planter er en rekke raskt voksende vinstokker vanligvis dyrket av huseiere for sine fargerike blomster og frodig, skygge-bærende vegetasjon. Dette gjør dem ideelle for et drivhus, som de vil stien opp en vegg eller espalier mot sollys og utvides for å passe på området der de er plantet. De høye temperaturer og fuktighet, og krever minimalt vedlikehold, med bare sporadiske vanning og beskjæring å opprettholde helsen til anlegget.

Engelsk eføy

Engelsk eføy er en populær bunndekkende, så mye slik at det er faktisk blitt invasiv i mye av den nordlige halvkulen. Dyrket innendørs, men kan det gjøre for en frodige, grønne, raskt voksende drivhus vinranke som ville hurtig avle å dekke alle espalier eller gitter du legger i vei. Det, men krever betydelig beskjæring og vedlikehold for å hindre den fra overspreading og potensielt forårsaker skade å sementere Fundamenter og vegger med sine kraftige tentakler. Det krever minimal vanning, men konstant beskjæring.


Relaterte artikler