Førskolen stoppskilt Craft

05/22/2015 by admin

Selv om preschoolers har lenge igjen før de begynner å kjøre, er det viktig å lære disse ungdommene om betydningen av stoppskilt og hvorfor de må følges. Du kan dele denne leksjonen med preschoolers ved å lede dem i stoppskilt håndverk. Fra resirkulert papir til poteter finnes det en rekke materialer og ideer du kan bruke til å opprette stoppskilt håndverk.

Resirkulert stoppskilt

Lære din preschooler om viktigheten av trafikkskilt, samt gjenvinning, med stoppskilt håndverk prosjekt. Samle materialer som allerede er brukt til noe annet, inkludert skrap papir, papir plater og papp rør. Kutt papiret skrap i en octagon, og spør barnet til å gi den røde. Bruk lignende skrap papir for å skrive ut ordet "Stopp" i rød octagon. Hjelpe barnet båndet eller lim figuren på en papir-tallerken og skjær rundt kantene. Lime papir plate papp røret å fullføre stopp skilt på sin post.

Akvareller og fargestifter

Vis magiske voks repelling vann til din preschooler med et stoppskilt håndverk. Med barnet ved din side, kan du bruke en rød stift tegne et stoppskilt octagon figur på et stykke papir. Skrive ordet "Stopp" i sentrum med fargeblyanten. Spør barnet til å farge i form med røde akvarell maling, og se hvordan voks fargeblyanten frastøter maling. La preschooler eksperimentere med denne kunst-metoden ved å bruke fargeblyanter for å tegne en bil eller veien og fargestoffer det med akvarell maling.

Stoppe og gå

Hjemmelaget stoppskilt kan brukes i en rekke spill, og de kan være en måte å gi veibeskrivelser til en gruppe preschoolers. Gi barnet et stoppskilt kuttet ut fra et stykke papir, og ber henne om å gi den røde. Også gi en sirkulær form som sier "Gå" og be henne om å gi den grønne. Vise preschooler hvordan lime tegn til toppen av Tungespatler. Bruk tegn for å spille stopp og gå. Stopp skilt kan også tjene som en måte for preschoolers vite når å avta under klasse eller spilletid.

Potet stempel

Hjelpe din preschooler husker hva et stoppskilt ser ut ved å eksperimentere med et stempel fra en potet. Begynn med kutting en potet i to. Skjære en octagon figur i åpne ansiktet til starte boring, og kuttet bort resten av potet rundt figuren. Legg noen rød maling på en tallerken. Vis din preschooler dukkert potet i maling og stemplet på papir å gjøre stoppskilt figuren igjen og igjen.


Relaterte artikler