Hjemmelaget juletre skjørt

12/21/2012 by admin

Hjemmelaget juletre skjørt

Oppdatere din juledekorasjoner med en enkel syprosjekt: hjemmelaget juletre skjørt laget av julen stoff som passer din ferie dekor. Tre skjørt er sirkler av stoff som brytes rundt stammen på treet og ligge flatt på gulvet. Julegaver ordnes på skjørtet. Velg stoff som kontrast eller koordinerer med din innpakningspapir. Gjør tre skjørt er en rask prosjekt som kan gjennomføres på en ettermiddag.

Instruksjoner

• Kuttet en 24-tommers kvadratet av innpakningspapir å opprette en fjerdedel kile av treet-skjørt mønster. Markere ett hjørne som midtpunktet av mønsteret.

• Fold torget i to diagonalt fra hjørne til høyre for midtpunktet, over til hjørnet til venstre for midtpunktet. Press fold. Du har nå en trekant. Brett kantene sammen på begge sider av midtpunktet to ganger.

• Kuttet den vide enden av brettet trekanten fra slutten av ene kanten på slutten av den andre, med en overse ytre kurven. Brette pie-formet mønster.

• Lå Christmas stoffet i et enkelt lag på en stor arbeidsflate. Feste treet skjørt kile mønster på stoff, og kutte ut formen. Omorganisere og kutte ut tre mer kiler. Kuttet ut fire båter fra musselin stoffet på samme måte.

• Sted to Christmas stoff kiler sammen med høyre side mot. Feste lag av en langside sammen. Sy låste kanten med en 1/4-tommers søm godtgjørelse. Gjenta med de resterende to Christmas stoff kiler. Åpne sydd kiler og jern sømmer open. Du har nå to halve sirkler.

• Plasser de to halve sirklene med høyre side mot. Feste lagene langs den lange rette kanten. Sy låste kanten med en 1/4-tommers søm godtgjørelse. Åpne sydd halvdelene og jern sømmer open.

• Sting og jern musselin kiler på samme måte. Musselin sirkelen er tre skjørtet er fôr.

• Spre en 48-tommers kvadratet av dyne batting på din arbeidsflate. Senter Christmas stoff sirkel høyre side opp på vatt. Plasser musselin sirkelen med feil side opp på jul sirkelen. PIN sirklene til vatt gjennom alle lag, og kutt vatt bruker festede sirkler som mønster.

• Trekke en 7-tommers sirkel i sentrum av musselin fôr med kompass. PIN rundt ytterkanten av dette sporet sirkel gjennom alle lag, og kutte ut sentrum sirkel.

• Tegne en rett linje gjennom sentrum av sydd kile fra den ytre kanten av treet skjørt til sentrum, med en målestokk som straight edge. Feste lagene på skjørtet sammen på begge sider av den spores linjen. Skjær langs linjen gjennom alle lag. Dette spalten er åpningen som lar deg pakke skjørtet rundt treet. Ytterkanten, indre sirkel edge og begge kantene av slit er nå låst. Sy i låste kantene med en 1/4-tommers søm godtgjørelse og forlate en 6-tommers åpning i sentrum av en slit kant.

• Trim søm godtgjørelsen til 1/8 tommer rundt ytterkanten buede skjørtet og buede sentrum sirkel. Slå skjørt høyre side gjennom åpningen i splitten. Hånd sy åpningen lukket. Trykk skjørt.


Relaterte artikler