Kamskjell Punch håndverket ideer

06/28/2010 by admin

Kamskjell Punch håndverket ideer

Kamskjell slag er et verdifullt tillegg til kort scrapbooking rekvisita. En av de mest funksjonelle slag, scalloped kanten kan brukes til å legge til sider og kort litt dekorative for enhver anledning. Enten du velger å kutte ut medaljonger (med sirkel punch) brukes for blomster og pynt eller opprette scalloped kant (med grensen punch), kamskjell slag er et verktøy du sannsynligvis vil bruke igjen og igjen når scrapbooking.

Sesongmessige kort

Bruk en kombinasjon av grensen slag og sirkulære slag for å lage sesongmessige kort. For et bilde julekort, bruke sirkulær punsj du gjør et hull i et tomt kort. Feste et bilde til undersiden av kortet. Bruk kantlinje slag for å opprette en scalloped kant på rød eller grønn papir. Påføre kamskjell kanter papiret på forsiden av kortet for å forene utseendet. Tilpass innsiden av kortet med følelser.

Valentinsdag siden

Bruke kamskjell punsj og en samling av Valentinsdag tema papir til å opprette en valentines i utklippsboken. Rød, rosa, svart-hvitt papir utstanses med dekorative kamskjell kanter. En idé er å lage en centrefold utklippsbok side med et gigantisk hjerte i sentrum. Bruk kantlinje kamskjell slag for å gjøre scalloped trim satt bak hjertet. Bruk kontrastfarge til kanting. For eksempel ramme en rosa polka dot hjertet med en dyp burgunder scalloped kant. Sett et bilde av din valentine i sentrum av hjertet.

Invitasjoner

Opprette en kamskjell punch Bryllupsinvitasjon ved lagdeling ark. Bruke en kombinasjon av vellum og kort lager bundet med bånd tredd gjennom en eyelet. Punch velin, som vil være toppen ark - med en sirkulær kamskjell punch. Skrive ut parets navn på kartongen med relevant informasjon nedenfor. Når samlet, viser scalloped området bruden og brudgommens navn. Andre IDer inkluderer å plassere et bilde av paret, en monogram sine initialer og et lite bilde som to ringer entwined inne scalloped området.

Dobbel Punch

Dobbel punch kantene av kartong du oppretter en dekorativ medaljong. Opprette medaljong av punching på kartong med en sirkulær kamskjell punch. Punch kartongen igjen, men slå medaljong slik at slag av sentrum. Resulterende medaljong vil ha en dobbel-stemplet kant og kan brukes til å legge et dekorativt element til kort og invitasjoner. For eksempel påføre medaljong til hjørnet av babyens utklippsbok side å minnes hans eller hennes første hårklipp. Plasser en lås av hår bundet med bånd på medaljong og sikre det på plass.


Relaterte artikler