Informasjon om antikke ovner

10/25/2016 by admin

Informasjon om antikke ovner

Gjenopprettet hele verden for sine historiske nyhet, har antikke ovner variert innenfor teknologi over de siste to århundrene. Av støpejern, vedfyrte ovner til dagens keramiske elektriske ovner, disse antikke tid-reisende anses testamente til tidligere tider, og øke interiøret et tid-spesifikke kjøkken.

Typer av antikke ovner

Antikke ovner er klassifisert av deres design, funksjon og brenne metoden. Til tross for disse klassifikasjoner, antikke ovner kan kokes ned til to typer: gass og tre.

Gass ovner

Typisk antikke gass ovner er laget av jern med enten en porselen eller keramiske ferdig. Mindre gammeldags enn ovner, gass ovner kjøre på naturgass eller propan og kommer med en innebygd ovn. Vedovner kan også konverteres for å kjøres på propan, slik at ovnen entusiaster å bevare bekvemmeligheter uten å ta fra time-slitt appell.

Vedovner

Distribuert i stor bulk på slutten av 1700-tallet, er vedovner den mest ettertraktede for deres vintage håndverk. Hovedsak er det fire typer: sylinder (fra viktoriatiden); potten magen; Franklin; Parlour. Vanskeligere å opprettholde, vedovner krever en jevn tre tilførsel, og brenneren må rengjøres ofte.

Restaurering

Gjenopprettingsprosessen komfyren innebærer demontering den helt for å fastslå alder og opprinnelse. Hver del erstattet og komfyren bygges deretter fra grunnen opp.

Kjøpe antikke ovner

Antikke ovner er tilgjengelig gjennom mange nettsteder, som etterspørselen etter vintage produkter fortsetter å vokse. Noen nettsteder håndtere utelukkende komfyren restaurering, andre tar spesialbestillinger avhengig av hva som er på lager. Fremfor alt er det viktig å forstå størrelse og design for å passe d kjøkkenet, i tillegg til ansvaret


Relaterte artikler