Hvor å feilfri din nye (conch) øre piercing

08/01/2012 by admin

Hvor å feilfri din nye (conch) øre piercing

En konkyliepiercing er en øre piercing som går gjennom buet brusken i øret, like over øret lobe. Smykker slitt i en konkyliepiercing kan variere fra en enkel 14-måle Ballukkingsring til en stor-gauge metall eller glass plugg. Din piercer pierce din konkylie med en steril, skrå kanyle piercing nål eller klippe ut en større sirkel av brusk bruker dermal punch skalpell. Uansett metoden piercing er ettervern for konkylie piercing den samme.

Instruksjoner

• Suge øret i varmt saltvann to ganger om dagen. For å gjøre din egen saltvann suge løsning, mål 1/8 tsp jod-fri havsalt i en ren kaffe krus. Fyller koppen til toppen med flaskevann og mikrobølgeovn det i 30 sekunder eller til vannet er varmt. Lene hodet sidelengs og hvile hele øret i cup i 10 minutter å løsne noen crusty blod eller plasma.

• Vask hendene med antimikrobielle såpe og skyll med varmt vann. Skumme en ert størrelse mengden av antimikrobielle såpe i hendene og forsiktig massasje i skum rundt din konkylie piercing, på begge sider.

• Skyll såpe av øret av spruting det med varmt vann.

• Klapp din konkyliepiercing tørr med en fersk papirhåndkle. Ikke bruk en klut håndkle, som de kan holde bakterier.

• Holde konkyliepiercing rent natten ved å endre din putevar ofte. Du må sannsynligvis endre din putevar hver kveld for den første uken eller to av healing.


Relaterte artikler