Hvordan lage en TV-antenne hjemme

11/02/2010 by admin

Hvordan lage en TV-antenne hjemme

TV-antenner er popularitet igjen. Folk har begynt å bruke gamle kanin øret antenner for sine digitale TV-apparater. Andre installerer utenfor antenner i stedet for kabel eller satellitt. TV-stasjoner er nå kringkasting i HD-digital-TV. Kanalene kommer i mye klarere, og de sendes i Hi-Fi-lyd. I noen tilfeller kringkastes lokale TV-kanaler i høyere kvalitet enn satellitt/kabel-TV. En antenne kan forbedre mottaket.

Instruksjoner

• Lag to merker på 4-tommers bred side av treet som er 2 inches fra toppen. Sted hvert merke 1 tomme fra kanten på 4-tommers side. Mål ned 10 inches fra merkene, og Plasser et merke på hver side direkte under raden over. Mål ned 10 inches, og plassere merkene på tre to ganger. Nå bør du ha fire rader med to merker på hver rad ned 4-tommers siden av tre. Disse merkene vil gi deg plasseringen for ledninger skal festes i fremgangsmåten. Satt av tre.

• Klipp åtte stykker av kobbertråd i 20-tommers biter. Brett hver stykke wire halvparten. Sentrum av 20-tommers wire der den er bøyd vil bli kalt "V" poenget med ledningen i disse retningene. Åpne ledningene til ca en 45-graders vinkel. Koble hver ledning bruker tre skruen og vaskemaskin på "V" punktet av ledningen. Skruen trådene på merkene du sette på 4-tommers side av veden i trinn 1. Det skal se ut fire rader med wire bue bånd.

• Klipp kobbertråd som du har igjen i halvparten. Løsne alle skruene som du legger på brettet til venstre i trinn 2. Rett ut ledningen, og plasser den under den skiver på skruene som du løsnet. Kabelen skal under skivene rett opp til venstre berøre den "V" delen av bow-tie-formet ledningen. Stram de tre skruene ned. Ledningen knyttet rett fra toppen til bunnen av 2-ganger-4 trestykke på venstre side. Gjenta denne prosessen til høyre med det siste stykket wire.

• Fest en ende av koaksialkabel utover en skrue på bunnen av 2-ganger-4 på laveste kobbertråd V points. Antennen er nå klar til å koble til din TV eller digital-til-analog mottaker. Kjør koaksialkabelen inn i huset, og Plasser en gjenget koaksial kontakten på tråden. Dette vil skru på din kabel oppkobling på TV eller DVD-spiller.


Relaterte artikler