Slik Dekorer Cupcakes for barn

06/08/2010 by admin

Slik Dekorer Cupcakes for barn

Selv en amatør kan swirl, dryss og en vanlig cupcake forvandle en original, håndholdt dessert som er bare hva baker bestilt. Ifølge den bestselgende kokeboken, «Martha Stewart Cupcakes,» cupcakes er allsidig behandler som gjør alle smil, særlig barn. Fra lunefull blomster som en fryktelig edderkopp er ideer for barnas cupcake design uendelige. Dypp og glasur vei mot barnevennlige cupcake dekorasjon av følgende grunnleggende retningslinjer og innlemme de riktige ingrediensene fra en lokal butikk.

Instruksjoner

• Bære partiet visjon i desserter og koordinere cupcake design med partiets generelle tema. Trekke inspirasjon fra anledningen eller individ som feires. For eksempel hvis det er en bursdagsfest, tenke bursdag-gutt eller jente favoritt farger, spill, tegnene eller dyr og gå derfra.

• Frost cupcakes. Basere fargene av partiets tema og introdusere vill og lyse farger som vil fengsle liten gjestens oppmerksomhet.

• Bruke fargerike sprinkles for tekstur og glans. For en gutt baseball-tema cupcake, bruke hvitt sprinkles opprette skinn teksturen i en baseball og legge røde lakris for å simulere stitching. For en jente prinsessen tema cupcake, bruke rosa sprinkles la cupcake gnisten og legge en spiselig prinsesse topper i sentrum av godbit. For å opprette en winter wonderland-inspirerte cupcake, kan du bruke kokos spon og sprinkles etterligne snø og opprette et tre av grønn glasur.

• Legge pizazz, og detalj med godteri og informasjonskapsler. Avhengig av ditt tema, M & Ms, kan cookies, peanøtter, marshmallows og lakris bli øyne, ører, ben og pedal detaljer om dine barnevennlige cupcakes. Disse ingrediensene er gøy, smaksrik og praktisk.

• Tilpass hver cupcake. Bruk ising rør hver gjestens navn eller kjøpe sukker bokstaver for å tilpasse en cupcake. Barna får et kick av finne deres individualisert cupcake blant hav av desserter.

• Arrangere disse cupcakes til at blir feiret eller et tårn av forfall. Hvordan cupcakes vises kan gjøre enkle muffins til en ekstravagant skjerm. For en enkel, ballong-themed design, dekker cupcakes med forskjellig farget glasur, ordne dem i en løs klynge og bruke fargerike bånd for å samle cupcakes sammen som en haug med ballonger.


Relaterte artikler