Hvordan bevare blomster med glyserin

10/09/2016 by admin

Hvordan bevare blomster med glyserin

Ikke noe er ganske like vakker som en frisk blomst, men en godt bevart kommer meget nært. Mange mennesker lengter etter å bevare blomster som holder spesielle minner, enten de er fra et bryllup bouquet eller en spesiell begivenhet. En av de beste måtene å bevare blomster er med glyserin. Ifølge Kansas State University samarbeidende forlengelse Service holder bruk av glyserin å bevare blomster blomst produktet myk. Tørket blomst blir smidig i år, i motsetning til når det er bare lufttørket og kan bli sprø. Prøv bevare blomster med glyserin og se forskjellen.

Instruksjoner

• Velg en høy beholder for blomster å stå på når absorbere glyserin. Beholderen kan være glass eller plast, men ikke metal. Når du plasserer stilkene i beholderen, vil nok plass til stammer ikke å bli presset sammen.

• Sett 2 1/2 kopper lunkent vann i bollen. Sakte legger 1 kopp glyserin og røres kontinuerlig mens. Fortsett å røre og legge til 1/2 ts av sitronsyre pulver. Rør til alle er grundig blandet og oppløst.

• Plasser stilkene du ønsker å tørke på kjøkken skala og veie dem. Uansett hva dine stammer veier, plasser den samme mengden bevare væsken i vasen. For eksempel hvis din blomster veier 59.1 ml, sette 56.7gr glyserin væske i bunnen av vasen. Pass på at bunnen av stilkene er alle i løsningen og at det er nok plass mellom stammer og blomster for luftstrøm.

• Sett blomster i en varm, luftig sted, og la alene til glyserin løsningen har blitt absorbert. Dette kan ta alt fra tre til sju dager.

• Fjern stammer fra vasen, og plassere blomster i en vase med en solrik beliggenhet med god luftsirkulasjon. La alene i seks dager.

• Binde bunnen av stilkene i en haug, og henge opp ned til de tre uker å fullføre bevaring. Dette bør også være en solrik beliggenhet med god luftsirkulasjon.


Relaterte artikler