Hvordan Reink en stempelpute

04/16/2011 by admin

Hvordan Reink en stempelpute

Med fremveksten av håndverkere arbeide med scrapbooking, kortet gjør og tekstiler samt bedrifter bruker bekvemmeligheten av Self-blekk frimerker i deres korrespondanse, er påfylling utarmet stempel pads en nyttig teknikk å lære. Re-innfarge er mer økonomisk enn å erstatte og langt mer miljøvennlig enn å legge avfall allerede overbelastet fyllplasser. Re-innfarge kan utføres med selvfargende stempler og enkel skum eller følte stempel pads, bruke påfyll i en rekke blekk formuleringer.

Instruksjoner

• Følg instruksjonene om hvordan du åpner Self-blekk stempel. Noen innebærer enkel vertikal fjerning av en lue, mens andre krever at du trykker en knapp til en lås linje og låse stempel på plass før trekke ut blekk godt plassert i en skuff på forsiden av stempelet.

• Velg ønsket farge og fjerne hetten fra flasken av blekk. Hold blekk flasken over blekk røret i stempelet. Forsiktig klem ca seks dråper av blekk i røret.

• Sett dekselet tilbake på blekk flasken. Sett på dekselet til stempel eller sette inn håndskriften godt tilbake i front festet og stempel ned låse stamper. At blekket suge i to til tre timer før du bruker stempelet.

• Åpne din stempelpute. Velg riktig erstatning fargen og fjerne hetten fra flaske eller roll-on applikatoren.

• Slipp noen dråper av blekk på puten og tillate den å sive i. Hvis du har en roll-on applicator, roll blekk på puten i en sikk-sakk mønster. Ikke oversaturate puten. Tillate 15 minutter av suge i tid før du bruker stempelpute.

• Bruke tykkere trykkfarger, for eksempel glimmer prosesseringsoperasjoner, til stempelpute bruker en løs bølge design. Glatt håndskriften rundt pad bruker din tunge depressor holdt i en vinkel som om du var glasur en kake. Fortsette å bruke lett trykk gjenstår ingen faste stoffer på overflaten av puten. Din pad er klar til bruk.


Relaterte artikler