Kjøkken skap pantry ideer

06/28/2012 by admin

Kjøkken skap pantry ideer

En godt organisert, velutstyrt kjøkken spiskammer kan gjøre matlaging, og finne forskjellige ingredienser mye lettere. Du trenger ikke å ha en stor walk-in closet å ha en effektiv og organisert pantry; Faktisk, kan selv pantries av rom-størrelse utvalg bli rotete problematisk grad uten riktig planlegging og gjennomføring. Ansette praktiske ideer å holde pantry din blir en uorganisert katastrofe.

Loddrett avstand

Bruke den loddrette plassen i spiskammeret skapet ved å henge hyller både på tomme veggplass og på baksiden av skapet døren eller dører. Et krydder-rack har en lav profil, som gjør det en god kandidat for dette formålet. Fest en metallplate del av veggen eller døren for å lage en magnetised krydder rack.

Kurver

Hold bagged og små elementer, for eksempel rosin bokser eller små poser med chips, ryddig ved å plassere dem i små kurver på pantry hyllene. Disse kurvene kan trakk hyllevare og plasseres på disken når du trenger elementer fra dem. Bruk større kurver i en lignende stil til å lagre større elementer.

Beholdere

Kjøp klare, lufttette lagercontainere bruke for tørr varene som natron, mel og pasta. Ikke bare gjøre matchende beholdere å holde alt ser ryddig og organisert, de også holde feil ut av maten. Merk hver av beholderne slik at du ikke tilfeldigvis bruker feil ingrediens i en oppskrift.

Hylle størrelse

Bruk grunne hyllene som ikke kjører for langt tilbake i skapet pantry å sørge for at alt er lett å finne og nå. Hvis du ikke vil ofre plass, bruker skyve pullout hyller, slik at alt på baksiden kan lett tilgjengelig.


Relaterte artikler