Hva slags en benken går med terrakotta-gulv flis?

04/30/2011 by admin

Hva slags en benken går med terrakotta-gulv flis?

Velge riktig rute for din benken er mer om personlige preferanse enn noe annet, selv når sammenkoblingen benken tile med andre designkomponenter, for eksempel terrakotta-gulvfliser. Mens for noen kan det være mer fornuftig å kjøre den samme ruten på splash på gulvet, kan du også bruke skifer, marmor, granitt eller en annen type materiale å kompensere for forskjellene og opprette et kontrasterende design estetisk som gleder deg.

Matchende materiale

En mulighet for en benken er å bruke det samme materialet som på gulvet, bare med et annet mønster, eller i en annen størrelse. For eksempel hvis du bruker en 14-tommers flis gulv og produsenten tilbyr 8-tommers eller 4-tommers varianter, kan du bruke de for å fylle opp benken området. Eller du kan sette din gulvfliser på en diagonal og kjøre din benken sånn.

Håndmalte Terra-cotta

Terrakottafliser kommer ofte i håndmalte varianter, vanligvis med floral mønstre. Du kan velge fra en rekke mønstre som passer din benken behov. Men design og farger er helt til din personlige preferanse, og hvis du heller vil ha noen hånd-maling et tilpasset design, kan du ordne det med produsenten.

Travertine

Travertin er en naturlig stein som blander lett med en rekke andre materialer. Mens terrakottafliser er brent leire som tenderer mot rød, gul og lys brune nyanser, travertin fliser kommer i en rekke jordfarger som enkelt passer hva skyggelegge din terrakotta-fliser er. I tillegg har du valget mellom ristet eller finslipt flater, som betyr at du kan gå for en rustikk utseende eller noe mer raffinert basert på din personlige smak.

Ristet marmor

Et annet valg for huseiere som er på utkikk etter en rustikk match for terrakotta-gulv er ristet marmor. Varierer i farge og skygge avhengig av hvor i verden det var brutt fra, ristet marmor passer godt med alle typer fliser og naturstein. Når samsvarer med et tilsvarende hued terrakotta-gulv, kan det skape et utendørs kjøkken som er likevel så moderne apparater gjøre det.


Relaterte artikler