Hvordan installere en frittstående oppvaskmaskin

11/20/2011 by admin

Hvordan installere en frittstående oppvaskmaskin

Hvis du er lei av vask retter for hånd og ikke har ledninger eller avløp i stedet for innebygde automatiske oppvaskmaskin, vurdere å installere en frittstående modell i stedet. De er tilgjengelig i forskjellige størrelser, så du kan finne en som passer din. Frittstående oppvaskmaskiner er et godt valg for folk som bor i leilighetene ikke har en innebygd modell installert.

Instruksjoner

• Tømme ut plass stor nok for frittstående oppvaskmaskin og dets slanger. Kontroller at du har en flat, jevn overflate der du kan plassere oppvaskmaskinen. Liten oppvaskmaskiner kan installeres over en teller, men større modeller bør sitte på gulvet.

• Fest en ende av vannforsyning slangen til oppvaskmaskin og den andre enden til kranen på kjøkkenet ditt synke, tenger eller en skiftenøkkel. Mest frittstående oppvaskmaskiner kommer med en spesiell passende for å opprette denne tilkoblingen. Også kjøpe delen separat fra en maskinvare- eller avløp forsyning butikken.

• Koble en ende av av avløpsslangen til oppvaskmaskin og legge den åpne enden i bunnen av vasken.

• Plugg oppvaskmaskinens strømledningen inn i elektriske kontakten. Kjøres frittstående oppvaskmaskinen gjennom en full syklus uten noen retter å teste den for lekkasjer og lated utkjørt.


Relaterte artikler