Hvordan bygge muskler

07/29/2010 by admin

Hvordan bygge muskler

Bygge muskler bidrar til å forbrenne fett, øker energi og gjør du føler deg bra. Bygge muskler kan også være viktig å redusere symptomene på visse kronisk sykdom, leddgikt, diabetes, fedme, osteoporose, depresjon og ryggsmerter. Det tar tid å bygge muskler, og du skal konsentrere seg om styrken i stedet for utholdenhet. Selv om alle kroppen vil reagere forskjellig for å utøve, kan vanlige økter bidra til å bygge muskler og forbedre din generelle helse.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Spise et sunt kosthold. For styrke bygge American dietetiske Association anbefaler å spise fem-seks små måltider om dagen bestående av magre proteiner, bønner, nøtter, fisk, frukt, grønnsaker, lav-fett meieriprodukter og rikelig med vann. Protein bør danne 15 til 20 prosent av ditt daglige kalorier, eller ca 1.4 til 1,8 gram per kilo kroppsvekt. Mer protein enn dette er ikke nødvendig å bygge muskler.

• Alltid starte treningsprogrammet ditt med en oppvarmingstid; Dette kan inkludere forsiktig kjører, roing, sykling og strekker seg alle de store muskelgruppene. Du bør sikte litt øke hjertefrekvensen og lett svette. En oppvarmingstid bidrar til å forberede kroppen for trening og forhindrer skade.

• Lær den riktige trening teknikken. Dette er viktig å hindre skade og å få de ønskede treningsresultater. Hvis du er i tvil, spør en fitness-ekspert eller har et par økter med en trener.

• Velg vekter som trette muskler du arbeider med etter 12 repetisjoner. Du bør finne det vanskelig å fullføre siste repetisjon. Ifølge Mayo Clinic er mange repetisjoner ikke nødvendig å bygge muskler.

• Gjøre flere kort økter i uken, i stedet for én lang økt. Dr. Edward Laskowski, spesialist i fysikalsk medisin ved Mayo klinikken, sier du trenger bare to til tre 20-30-minutters timer i uka se betydelig forbedring i din styrke.

• Starte langsomt, og når musklene har styrket kan du begynne å øke vekter.

• Avslutte alle styrke-building økter med en kjølig ned, bestående av lett cardio øvelser, stretching og væske utskifting. En kjølig ned tilbake hjertefrekvensen til normal og hindrer oppbygging av melkesyre og blod i muskler, som kan føre til hevelse og smerte.

• Velg en aerobic aktivitet som kjører eller svømme for å gjøre sammen med muskel bygningen. Dette vil bidra til å brenne fett og forbedre din generelle egnethet.

• Hviledag mellom trener forskjellige muskelgrupper, å gi musklene en sjanse å komme seg.


Relaterte artikler