Hva forårsaker en drivstoffpumpe å whine?

12/20/2013 by admin

Hva forårsaker en drivstoffpumpe å whine?

En drivstoffpumpe er en mekanisk eller elektrisk enhet som overfører drivstoff til motoren eller forgasser. Et vanlig problem som oppstår med drivstoffpumper er et high-pitched sutre eller summende støy som kan bli hørt når bilen er i drift. Det er flere mulige årsaker til dette problemet.

Lavt drivstoff

Drivstoffpumper arbeid ved setter under trykk drivstoff og sende det til motoren. Et lavt drivstoffnivå kan føre til at motoren jobbe mye hardere for å bygge nødvendige presset til å pumpe drivstoff. Hvis du vil analysere problemet, starte bilen når drivstoffet er lav (under en fjerdedel tank) og Lytt etter lyden. Hvis sutre er hørbar, kan du umiddelbart fylle tanken. Når du starter bilen igjen, sutre skal reduseres eller mangler. Hvis ikke, kan det være en annen problem.

Skadet pumpe

Klynking støy kan forårsakes av en skadet drivstoffpumpe. Drivstoffpumpe kan være punctured eller bulkete, redusere sin effektivitet. For å løse dette problemet, må drivstofftanken åpnes og reparert eller fjernet. Plasseringen av drivstofftanken avhenger av kjøretøyet. I et kjøretøy utstyrt med en forgasser, er drivstoffpumpe ofte plassert utenfor drivstofftanken. Med et kjøretøy som har en drivstoff injektoren, ligger drivstoffpumpe i tanken. Det er best å få en mekaniker til å løse dette problemet.

Urenheter i gasstanken og motor

Hvis drivstoffpumpe er blokkert av motoren gunk, smuss, urenheter i bensin eller noe annet, vil den svare med en klynke eller noen andre veldig merkbar støy. Rusk i drivstofftanken kan enkelt bli sugd inn i pumpen når tanken er lav. Dette rusk blir fanget i pumpen og reduserer trykket. Dette problemet må løses ved å fjerne blokkeringen som skal utføres av en mekaniker. Bruke drivstoff tilsetningsstoffer som rengjør motoren og holde drivstofftanken fylt kan også være et forebyggende tiltak.

Andre skadet

En klynking drivstoffpumpe kan også være et tegn på at andre deler av bilen er skadet. Hvis en slange som overfører drivstoff til motoren eller Forgasser er skadet, vil det frigjøre luft i drivstoffsystemet og redusere pumping trykk, noe som resulterer i støy. Hvis en tilkobling er løs mellom drivstoffpumpe og andre deler, oppstå samme resultat. Bilen bør undersøkes av en profesjonell som kan finne skaden og reparasjoner.


Relaterte artikler