Hvordan trace sovende bankkonti

11/09/2016 by admin

Hvordan trace sovende bankkonti

I Storbritannia kalles som har blitt oversett av eieren sovende kontoer. Disse kontoene kan bankkontoer, bygge samfunn kontoer eller nasjonale sparing og investering (NS & I) kontoer. Skjemaer er tilgjengelige fra hver tilknytning som brukes til å søke for en inaktiv konto. I januar 2008, ble en nettside lansert for å gjøre det lettere for kontoeiere som har tilgang til Internett for å spore sine tapt kontoer.

Instruksjoner

• Tilgang til Mylostaccount.org.uk hvis du har Internett-tilgang.

• Kontakt britiske bankfolk Association (BBA), boligbyggelag Association (BSA) eller NS og jeg direkte for skjemaene hvis du ikke har Internett-adresse eller foretrekker å spore sovende kontoer i posten.

• Angir du navn, adresse og kontaktinformasjon online eller på skjemaene. Du trenger informasjon om eventuelle tidligere navn du har, som en pikenavn og tidligere adresser. Informasjon om kontonumre, dato og sted der kontoen ble åpnet er nyttig. Send inn søknaden på nettet eller post hvert program til adressen oppgitt i skjemaet.

• Venter på resultatet av forespørselen. Det kan ta tre måneder for et fullstendig søk. Hvis du har en inaktiv konto, får du informasjon om balanse og hvordan å hente midler.


Relaterte artikler