Ideer for tabellnavn for bryllupsfester

10/13/2011 by admin

Navn tabeller i resepsjonen er et alternativ til nummerering dem, og det tilbyr en måte å koble temaet for bryllupet til gjestene på en måte enkle dekorasjoner ikke gjøre. Ta del estetiske temaet, plasseringen, familien favoritter og favoritt aktiviteter til bruden og brudgommen å sikre at alle gjester finner bordet med letthet.

Hjemby eller plassering

Velg plasseringen av bruden fødsel, brudgommen hjemby, bryllup locale eller byen paret bor i og navnet tabellene etter byen gatene, staten byer, rundt eller steder betydelig historie. Hvis paret bor i Maryland, for eksempel bruke "Chesapeake Bay,"Annapolis,""Baltimore,""Potomac-elven,""Eastern Shore"og"Calvert Cliffs"som tabellen navn. Eller blande historiene om paret og bruk begge sine hjembyer.

Oversettelser

Oversette samme ordet eller uttrykket i mange språk, og bruke disse oversettelsene som tabellnavn. Du kan bruke språk steder paret har besøkt, språk familiene er nær eller språk paret har studert for å oversette ordene "Love," "Forever," "Ekteskap" eller "Happiness". Etch disse oversettelsene på kort for hver tabell.

Steder

Navn tabeller når betydelige steder paret har brukt tid. Dette kan være navnet på college de traff på deres favoritt bar, stedet de ble forlovet, deres favoritt feriested eller stedene de ønsker å besøke i fremtiden. Dette legger følelser i tabellnavnene og tilbyr en mulighet for paret å forklare navnet på hver tabell.

Kort

Kjøpe et unikt sett med kort med bilder på dem, spillkort, spillet kort fra en annen kultur eller kort brukes for å lære et språk. Disse kan brukes som tabell navn kort ved å tilby forskjellige ord, bilder og farger på hvert bord.

Tema

Navn tabeller basert på temaet for bryllupet. Hvis det er en «eventyret Wedding», navngi hver tabell etter prinsesser eller annet eventyr tegn. Hvis temaet er nattehimmelen, kan du navngi hver tabell etter konstellasjoner. Bruk treet eller blomst navn for en natur-tema hendelse. Hvis det er ingen tema enn foretrukne farger, finne ferier eller feiringer som bruker de samme fargene og navngi hver tabell etter aspekter av feiringen.


Relaterte artikler